شستن نمای شیشه ای و آجری ساختمان ها از دغدغههای مهم در بسیاری از ساختمانها و مراکز اداری و تجاری به شمار میآید. نمای ساختمانها به مرور زیبایی ظاهری خود را از دست میدهند. ضمن این که نماشویی در درازمدت موجب افزایش طول عمر نمای ساختمان میشود.
سوتیتر:دستگاه تخصصی نماشوی بهترین خدمات نماشویی را برای شما فراهم میکند، این دستگاه با استفاده از سیستم فیلتراسیون آب از سطح زمین فرآیند شستن شیشه را انجام میدهد.
نحوه عملکرد نماشور
دستگاه نماشوی به یک منبع آب ورودی متصل میشود. بسته به مدل دستگاه، یک یا دو حالت برای تنظیم آب بر روی آب شهری و آب تصفیه تعبیه شده است. در بخش فیلتراسیون دستگاه، نماشوی آب را، از چند فیلتر و رزین عبور داده و سپس آب خالص را تحویل میدهد. استفاده از آب دارای خلوص بالا و بدون املاح، موجب میشود تا فرآیند نماشویی اصولی و بدون ایجاد لکه انجام شود. شلنگ آب همراه با لنس دستگاه تا بخش انتهایی ادامه دارد. در این بخش آب بر روی برس نماشوی و سطح پاشیده میشود. کاربر بسته به ارتفاع نما، لنس مورد نیاز را به دستگاه متصل کرده و نما را شستشو میدهد. طول لنس بعضی از نماشویها امکان شستشوی نما را تا ۲۱ متر فراهم میکند. معمولا در بخش انتهایی لنس، برس شستشو قرار گرفته که زاویه متغیری با لنس دارد.
استفاده اصولی از نماشوی
عملکرد بهتر دستگاه نماشوی و جلوگیری از آسیبهای احتمالی بایستی به درستی و طبق دفترچه راهنمای دستگاه و به صورت اصولی مورد استفاده قرار گیرد. لنس بلند نماشوی با توجه به ارتفاع آن بطور اصولی و با رعایت موارد ذکر شده از روی سطح دستگاه بلند میشود. عدم احتیاط در بلند کردن لنس میتواند باعث سقوط آن شود. در صورتیکه هریک از قطعات این دستگاه خراب یا دچار آسیب شوند، تعویض آنها باید با قطعات اصلی شرکت سازنده انجام گیرد تا مشکلی برای دستگاه به وجود نیاید، در ضمن نکات ایمنی کار با دستگاه و بازبینی و نگهداری آن باید مد نظر قرار گیرد.
نکات ایمنی کار با دستگاه نماشوی
دستگاه نماشوی با اتصال به جریان مستقیم برق کار میکند به همین علت باید مراقب موارد ایمنی آن باشید. آشنایی کاربر با دستگاه وعملکرد صحیح او بسیار پراهمیت است، برهمین اساس آموزش دیدن نیروی انسانی از اصول ضروری آن محسوب میشود. ایمنی و سالم بودن تجهیزات دستگاه حتما باید قبل از شروع کار بررسی شود. شلنگ آب نماشوی بخش دیگری است که در اثر حرکت بر روی لبههای تیز آسیب میبیند، بنابراین باید مراقب آن باشید. توجه به یخ زدن آب مورد دیگری است که کاربر نماشوی باید به آن توجه کند زیرا آب یخ زده میتواند در دماهای پایین برای سیستم آب نماشو مشکل ایجاد کند.
سوتیتر: نحوه گرفتن لنس بخصوص در نماشویی سطوح مرتفع، باید با دو دست و با پیشگیری از بهم خوردن تعادل لنس انجام شود.
تعمیر و نگهداری دستگاه نماشوی
نگهداری از دستگاه نماشوی مانند هر دستگاه دیگری در حفظ و افزایش طول عمر آن موثر است. برای حفظ عملکرد نماشوی در شرایط کاری ایده آل باید امورنگهداری در بازههای زمانی مشخص، دقیق و طبق دفترچه راهنما انجام شود، امور روزانه و ماهیانه برای نگهداری نماشوی در دفترچه راهنما ذکر شدهاند. مثلا بررسی سالم بودن کابل برق و تجهیزات الکتریکی همراه با نشتی و سالم بودن شلنگها باید بصورت روزانه مورد بررسی قرار گیرد. تعویض فیلتر دستگاه نماشوی بصورت ماهیانه اقدام دیگری است که باید مد نظر قرار گیرد. تغییر رنگ فیلتر نشانه ای برای تعویض آن است. ضمن اینکه میتوان از سیستمهای تشخیص میزان سختی و املاح آب برای بررسی صحت عملکرد فیلتر نماشو بهره برد.
عیب یابی دستگاه نماشوی
نماشوی برای افزایش فشار آب و حرکت رو به بالا، به پمپ نیاز دارد. ممکن است در مواقعی پمپ فشار قوی دستگاه به خوبی کار نکند. کار نکردن پمپ فشار قوی دستگاه نماشوی به علت عدم اتصال کابل برق یا اشکال عمده در عملکرد پمپ میباشد. همچنین پمپ در شرایط سالم، ممکن است نتواند به صورت اصولی آب را به بالا هدایت کند. در این وضعیت مشکل از نشتی یا خرابی و خم شدن شلنگهای آب است. اگر در حین شستشو با آب خالص نماشوی، متوجه لکه بر روی شیشه شدهاید، احتمالا فیلتر دستگاه کثیف شده است. همچنین اگر صدای غیرمعمولی از پمپ آب شنیدید، احتمالا پمپ آب، هوا میکشد. برای حل این مشکل اتصالات ورودی آب را بررسی نمایید.
جلوگیری از خرابی و هزینه تعمیرات
فضولات پرندگان، رشد کپکها، جلبکها و تجمع کثیفیها و آلودگیها، نه تنها جذابیت نمای ساختمان را کاهش میدهند، بلکه باعث فرسوده شدن، پوسیدگی و یا آسیب بیشتر در ساختمان میشوند. بعضی از مصالح ساختمانی مانند آجر و سنگها اگر شسته نشوند ممکن است به مرور زمان خراب شوند.
کاربرد دستگاه نماشور صنعتی و شستشوی منظم دیوارها، پنجرهها، سقفها و ناودانها میتواند به کاهش خرابی و پوسیدگی و خطرات ناشی از ایجاد آنها کمک کند و در نهایت هزینههای تعمیرات و نگهداری سطوح را میشود.
شستشوی نمای ساختمان با از بین بردن مواد بالقوه مضر، کیفیت سلامت کارمندان در محیط کار را به همراه دارد. گرد وغبار، آلاینده، جلبکها و فضولات پرندگان باعث ایجاد مشکلات سلامتی در کارکنان و افراد حاضر در محیط میشود. مشکلاتی نظیر بیماریهای تنفسی یا آلرژیها از جمله عوارضی هستند که به دلیل عدم نظافت نمای ساختمان میتوانند رخ دهند. استفاده از تجهیزاتی همچون دستگاه نماشور باعث خلاص شدن از این مواد و آلودگیها شده و با انجام منظم نظافت نمای سطوح از رشد آنها جلوگیری مینماید.
به کارگیری تجهیزات نظافت مکانیزه به میزان زیادی درارتقا و بهبود شرایط محیط کار تاثیرگذار است. انجام این نظافت نه تنها بهبود شرایط ظاهری محیط کار را به همراه دارد، بلکه باعث کاهش هزینههای نگهداری وتعمیرات نمای ساختمان نیز خواهد شد و نیز این دستگاه صنعتی میتواند در حفظ کیفیت نظافت، ارتقا سلامت محیط کار و افزایش جلوه و رضایتمندی مشتریان تاثیرگذار باشد.