مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: بهبود عملکرد اقتصادی، تولید محصول کک اسفنجی مورد نیاز صنایع آلومینیوم کشور به میزان ۳۰۰ هزار تن در اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین این شرکت محقق میشود.
به گزارش ویکیکلین به نقل از ایسنا، احمد هاشمی اظهار کرد: سرعت بخشی به اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین این شرکت به عنوان یکی از طرح های مهم و راهبردی کشور با هدف کاهش نفت کوره و تثبیت تولید، با جدیت در حال پیگیری و اجرا است.
وی افزود: این طرح با هدف کاهش تولید نفت کوره و تولید فرآورده های با ارزش افزوده بیشتر و سازگار با محیط زیست و با محوریت تولید کک اسفنجی مورد نیاز صنایع آلومینیوم سازی کشور در دست اجرا است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس اذعان کرد: عملیات اجرایی پروژه با استقرار پیمانکار از تابستان سال گذشته آغاز شد و هم اکنون کل پروژه با هفت درصد پیشرفت کلی ، مطابق برنامه ریزی تعریف شده در حال اجراست و روند عملیات اجرایی در نشست های ماهانه با پیمانکار کنترل می شود.
هاشمی با اشاره به وسعت اجرای طرح بیان کرد: در راهبرد طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین، سه پروژه احداث ۱۵ واحد واحدهای فرآیندی در دو فاز یک و دو که در حال حاضر فاز اول با هشت واحد فرآیندی در حال اجرا است پیش بینی شده است.
به گفته این مدیرصنعتی، احداث واحدها و سرویسهای جانبی از جمله برق، آب، بخار، نیتروژن و ۶۱ مخزن ذخیرهسازی و پروژه مجتمع روغنسازی و تولید روغنهای گروه ۲ و ۳ تقسیم بندی شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس خاطرنشان کرد: هم اکنون حفاری های فاز یک واحدهای فرآیندی به اتمام رسیده است و آرماتوربندی و بتن ریزی پایه ها در حال اجرا است و در بخش واحد های فرآیندی نیز زه کشی طرح به اتمام رسیده است.
هاشمی گفت: بهبود عملکرد اقتصادی، تولید محصول کک اسفنجی مورد نیاز صنایع آلومینیوم کشور به میزان ۳۰۰ هزار تن در سال برای نخستین بار در کشور با تکیه بر دانش فنی کاملاً ایرانی و قطع وابستگی به واردات این محصول راهبردی و همچنین تولید روغن های پایه گروه ۲ و ۳ از اهداف این طرح است و به دلیل ایجاد اشتغال برای ۲ هزار نفر نیز اهمیت اجتماعی دارد.
وی با اشاره به دستاوردهای این طرح ملی افزود: تبدیل پالایشگاه نفت بندرعباس به پتروپالایشگاه با دستیابی به توانایی تولید پروپیلن و نفتا، بهینهسازی مصرف انرژی و افزایش بهره وری عوامل تولید پالایشگاه، افزایش روزانه ظرفیت کمی تولید بنزین و نفت گاز بر اساس استاندارد یورو پنج ، افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت پالایش نفت و گاز از دستاوردهای مهم اجرای این طرح است.
لینک کوتاه: https://wikiclean.ir/i9tk