شنبه, اردیبهشت 20, 1404
  • ورود
  • مطالب
    • ابزارهای نظافتی
    • تکنولوژی
    • گفت‌وگو
    • مدیریت
    • نظافت صنعتی
    • نظافت عمومی
  • صفحه اصلی
  • مجلات
  • گالری تصاویر
  • ویدئو
  • نویسندگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویکی کلین
  • مطالب
    • ابزارهای نظافتی
    • تکنولوژی
    • گفت‌وگو
    • مدیریت
    • نظافت صنعتی
    • نظافت عمومی
  • صفحه اصلی
  • مجلات
  • گالری تصاویر
  • ویدئو
  • نویسندگان
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویکی کلین
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

پاک‌کننده‌های سازگار با محیط‌زیست با مصرف کم انرژی!

مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
23 اسفند, 1401
در تکنولوژی

وضعیت اضطراری آب‌و‌هوا، همۀ ما را متوجه نیاز به حفظ انرژی کرد. سؤال آن لافیتی این است: تولیدکنندگان چه محصولات و سیستم‌هایی را برای کاهش مصرف انرژی ارائه می‌دهند؟

هزینه‌های انرژی در سراسر اروپا افزایش یافته است. قیمت گاز تنها در عرض یک سال حدود ۳۴۰ درصد افزایش پیدا کرده و دولت‌های اروپایی در تلاش هستند تا بسته‌های کمکی چند میلیارد یورویی را برای جلوگیری از ورشکستگی شرکت‌های خدماتی ارائه کنند.

اما هزینه‌های بالا و عدم دسترسی به انرژی، تنها بخشی از مشکل است. کسب‌وکارها مدت‌ها قبل از این‌که قیمت‌ها به بالاترین حد خود برسد، سخت تلاش می‌کردند تا مصرف انرژی خود را کاهش دهند. آگاهی روزافزون از بحران آب‌وهوا، بسیاری از شرکت‌ها را ترغیب می‌کند تا استراتژی‌های سبزتر و پاک‌تری ارائه دهند که نیازمند اتکای کمتری به سوخت‌های فسیلی است و مزایای صرفه‌جویی در انرژی را هم دارد.

به عنوان مثال: شرکت Kärcher در بسیاری از دستگاه‌های تخصصی خود حالت کارآمدی زیست‌محیطی را هم قرار داده است.

کاترین اشماک- مدیر پایداری و انرژی، می‌گوید: «این حالت تضمین می‌کند که تمام عملکردهای دستگاه به‌طور خودکار کنترل می‌شوند تا بهترین سطوح ممکن از کارآمدی را ارائه دهند، نتیجه آن مصرف کمتر انرژی، آب و مواد شوینده است که اثری سلسله‌وار بر کاهش هزینه‌های مشتری دارد».

به گفتۀ اشماک، «مبارزه با گرمایش جهانی یکی از مهم‌ترین چالش‌های عصر ما است. شرکت‌ها و تمام کشورها باید نقش خود را ایفاء کنند و روش کلیدی برای کاهش انتشار گاز CO2، صرفه جویی در مصرف انرژی و استفاده کمتر از سوخت‌های فسیلی است».

اشماک معتقد است: مصرف برق بخش عمده‌ای از علت تولید گاز CO2 شرکت کراچر است. این یعنی اهداف ما در مورد صرفه‌جویی در مصرف برق در طول فرآیندهای تولید -تولید برق برای خودمان و روی‌آوردن به استفاده از برق سبز- همگی برایمان بسیار مهم هستند.

هدف Kärcher ارائه محصولاتی است که عملکرد مؤثر و در عین حال کمترین استفاده را از منابع طبیعی داشته باشند.

اشماک می‌گوید: «سبد محصولات ما شامل پاک‌کننده‌های سازگار با محیط‌زیست است که دستگاه‌هایی با مصرف کم آب، انرژی و تولید پایین گازهای آلاینده، به طور فزاینده‌ای از مواد بازیافتی ساخته می‌شود».

او می‌افزاید: تمام دستگاه‌های Kärcher طوری طراحی شده‌اند که انتشار گازهای آلاینده خیلی کمی دارند و ما دائماً در حال بهبود کارآمدی انرژی دستگاه‌های خود هستیم که با کابل، باتری قابل شارژ یا موتور احتراقی کار می‌کنند.

کراچر علاوه بر کاهش مصرف انرژی، تلاش کرده است تا اطمینان حاصل کند که ناوگان حمل‌ونقل او کمتر به سوخت‌های فسیلی وابسته است.

به اعتقاد او: «ما در حال افزایش تعداد وسایل نقلیه الکتریکی در ناوگان خود و کاهش سفرهای تجاری با قطار، ماشین یا هواپیما هستیم که باعث انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شوند. ما کنفرانس‌های دیجیتال بیشتری برگزار می‌کنیم و هرگونه انتشار گازهای گلخانه‌ای غیرقابل اجتناب را جبران می‌کنیم. در واقع تمام سفرهای کاری ما در آلمان و مقصدهای خارج از کشور از سال 2021 بدون انتشار گاز CO2 بوده است».

 

منابع تجدیدپذیر

اشماک در ادامه توضیح می‌دهد: «درحال حاضر بیشتر انرژی که در کارخانه‌های کراچر استفاده می‌شود، از منابع تجدیدپذیر به‌دست می‌آید و نسبت مورد استفاده در شبکه تولید جهانی ما در برهه‌‍‌زمانیِ فعلی، 33 درصد است که همچنان با خرید برق بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر یا با تولید برق خود، این سهم را افزایش خواهیم داد. بسیاری از کارخانه‌های ما درحال حاضر سیستم‌های فتوولتائیک دارند و بزرگترین کارخانه ما در کویستلو، ایتالیا، سالانه 360000 کیلووات ساعت برق از منطقه‌ای به وسعت 11500 متر مربع تولید می‌کند».

به گفتۀ پائو اورتیز- مدیر بازاریابی و ارتباطات Losdi، «کاهش مصرف انرژی در شرایط آب‎‌وهواییِ امروز یک وظیفه است، نه یک انتخاب؛ شرکت‌ها در سراسر جهان باید گام‌های مهمی در جهت مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی بردارند، زیرا پیامدهای آن در ظرف چند سال آینده غیرقابل بازگشت خواهد بود».

او می‌گوید: همۀ کسب‌وکارها باید مصرف انرژی سالانه خود را درنظر بگیرند و تجزیه و تحلیل کنند که در چه جاهایی می‌توانند صرفه‌جویی کنند. این کار شامل بررسی دقیق‌تر فرآیندهای تولید، انبار، حمل‌ونقل و همچنین سایر زمینه‌های کمتر مشخص مانند دستگاه‌های تهویه هوای ادارات است.

شرکت Losdi بسته‌بندی محصولات خود را به گونه‌ای بازطراحی کرده است که با دستورالعمل‌های طراحی سازگار با محیط‌زیست مطابقت داشته باشند

به اعتقاد اورتیز؛ خط تولید جاصابونی و جا دستمال کاغذی Eco-Luxe ما نیز از 100 درصد پلاستیک بازیافتی ساخته شده و برای حداکثر مصرف با تولید کمتر گازهای آلاینده طراحی شده است.

یوهان تاپس- مدیر فروش شرکت گرین اسپید نیز می‌گوید: «مصرف‌کنندگان به طور فزاینده‌ای از نقشِ خود در ایجاد تغییرات آب‌وهوایی آگاه می‌شوند. آن‌ها شروع به انتخاب‌های پایدارتر کرده‌اند و در عین حال خواستار اقدام و شفافیت از جانب برندها هستند».

به گفتۀ تاپس؛ شرکت Greenspeed متعهد است که محصولات خود را در یک مدل Cradle to Cradle (شیوه احیایی در چرخه طبیعی) قرار دهد و هیچ پسماندی ایجاد نکند.

 

مسئولیت جمعی

وی توضیح می‌دهد: در این مدل استفاده انحصاری از انرژی‌های تجدیدپذیر استاندارد است. محصولات Greenspeed از مواد تجدیدپذیر با منشأ گیاهی ساخته شده‌اند و این شرکت از بسته‌بندی بازیافتی استفاده می‌کند و دستمال‌های میکروفیبر را هم از بطری‌های PET تولید می‌کند. او می‌افزاید: «محصولات ما زیست تخریب‌پذیر هم هستند».

او ادعا می‌کند: Probio Tab های شرکت Greenspeed مصرف انرژی را کاهش می‌دهند، زیرا به صورت قرص‌های فشرده عرضه می‌شوند.

تاپس می‌گوید: این یعنی که نیازی به حمل مایعات غیر ضروری نیست، چرا که مشتری به سادگی خودش آب را اضافه می‌کند. همچنین این قرص‌ها تا ۹۹ درصد فضای کمتری اشغال می‌کنند.

همچنین، به گفتۀ دیلان نگ- مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران LionsBot، «همه ما مسئولیت جمعی برای کاهش مصرف انرژی داریم. این بحران آب‌وهوایی، کاتالیزور خوبی برای ما است تا روش‌هایی با کارآمدی انرژی بیشتر را برای انجام عملیات‌هایمان درنظر بگیریم». مصرف کمتر انرژی برابر است با مقادیر کمتر سوخت وارداتی و این به نوبۀ خود منجر به کاهش قیمت می‌شود!

او معتقد است: وابستگی جهانی به منابع انرژی وارداتی باید کاهش یابد. «جایگزین‌های سبز أرجح هستند و در بخش نظافت، برق یکی از حوزه‌هایی است که می‌توانیم به کاهش مصرف آن کمک کنیم».

به اعتقادِ نگ، تمام روبات‌های شرکت LionsBot به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند تا پایدار و کم‌مصرف باشند. به عنوان نمونه: مدل Rex شرکت ما می‌تواند با استفاده از باتری‌هایی مشابه تا ۱۰ ساعت کار کند و روبات‌های‌ R3 را می‌توان تنها در عرض دو ساعت شارژ کرد و مشتریان ما می‌توانند انتخاب کنند که این کار را زمانی انجام دهند که قیمت‌ها کمتر است، برای مثال در شب.

او می‌گوید: «نسل بعدی کامیون‌های LionsBot همگی یا خودروهای برقی یا هیبریدی کم‌مصرف خواهند بود. ما همچنین به طور فعال برنامه‌ریزی تحویل خود را بهبود می‌دهیم تا تعداد سفرهای بیهوده را کاهش دهیم و دائماً در تلاش هستیم تا نرم‌افزار خود را توسعه دهیم تا روبات‌های خود را حتی از آنچه که اکنون هستند، کم‌مصرف‌تر کنیم. یکی از راه‌های کاهش مصرف انرژی این است که روبات‌هایمان دوام بیشتری داشته باشند که به این معنی است که هر دستگاه می‌تواند در طول عمر مفید خود، تعداد ساعت خیلی بیشتری تمیز کند».

دومینیک پونیا- مدیرعامل شرکت Cleanology نیز معتقد است: کاهش مصرف انرژی از لحاظ تغییرات آب‌وهوایی بسیار مهم است. به گفتۀ وی؛ برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای باید تمرکز اصلی بر سوخت‌های فسیلی مانند گاز و زغال‌سنگ باشد. همچنین با توجه به بحران هزینه زندگی که به سرعت درحال تبدیل‌شدن به یک وضعیت اضطراری است، این مهم، یک موضوع کلیدی است.

در واقع، احتمالاً منصفانه است که بگوییم اگر کسب‌وکارتان پیش از این بر اثر کربنی خود و تأثیر آن بر محیط‌زیست توجه نداشته است، از مرحله پرت بوده‌اید.

شرکت Cleanology به استفاده از یک ناوگان ون 100درصد برقی روی آورده است که ادعا می‌شود سالانه در مصرف ۵ هزار لیتر گازوئیل، معادل ۱۳.۵ تن CO2 حاصل از این سوخت صرفه‌جویی می‌کند.

پونیا می‌گوید: «ما اکنون در نسل دوم ناوگان تمام الکتریکی خود هستیم. ما به عنوان یک کسب‌وکار، بر انجام سهم خود برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و کمک به مشتریانمان برای انجام همین کار متمرکز هستیم».

به اعتقاد پونیا؛ «این شرکت به طور مستمر درحال بررسی عملکرد ماشین‌آلات خود و سطوح کارآیی است. ما همچنین فضای اداری‌مان را بررسی می‌کنیم و درنظر می‌گیریم که چگونه می‌توانیم مصرف و هزینه‌های خود را کاهش دهیم. شاید یکی از نتایج مثبت بحران هزینه‌های زندگی این باشد که مردم مصرف انرژی خود را بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌کردیم، به دقت بررسی می‌کنند و در نتیجه وابستگی خود را به سوخت‌های فسیلی کاهش داده و به سمت جایگزین‌های پایدارتر حرکت می‌نمایند».

اما در دنیای به شدت مکانیزۀ امروزی، آیا امکان بازگشت به سیستم‌های نظافت دستی بیشتر برای کاهش مصرف انرژی وجود دارد؟ کاترین اشماک از کراچر می‌گوید که به هر صورت، این‌که روش نظافتی به منبع برق نیاز دارد یا نه، تنها بخشی از داستان است.

او خاطرنشان می‌کند: «تی‌های پارچه‌ای هنوز باید تمیز شوند، که یعنی آن‌ها باید به مرکز لباسشویی برده و از آنجا آورده شوند و همین کار انرژی می‌خواهد.

دانیل نگ از LionsBot موافق است که این تصویر پیچیده است. به نظر او، «با این‌که سیستم‌های نظافت دستی مانند تی‌ها به برق نیاز ندارند، اما برای کارکردن به یک انسان نیاز دارند و بنابراین ساختمانی که این افراد در آن کار می‌کنند، باید گرم یا خنک شود». یک روبات خودمختار می‌تواند همان کار انسان را اما با حداقل مصرف انرژی انجام دهد.

دومینیک پونیا از Cleanology اذعان می‌کند: «به خاطر بحران انرژی، دلیل محکمی برای بازگشت به روش‌های نظافت دستی وجود دارد. با این حال، تجهیزات مدرن نظافت بسیار کارآمد هستند و به کمترین سطح ممکن نیرو نیاز دارند. بنابراین در هنگام نظافت ماشینی، این موضوع باید در کنار صرفه‌جویی در وقت در مقایسه با روش‌های دستی درنظر گرفته شود».

حورا رضایی

حورا رضایی

مسئول روابط عمومی

برچسب ها: نظافت صنعتیویکی کلین

مطالب مرتبط

استفاده پنهانی از هوش مصنوعی؛ راهکار کارمندان برای عقب‌نماندن
تکنولوژی

استفاده پنهانی از هوش مصنوعی؛ راهکار کارمندان برای حفظ موقعیت شغلی

13 اردیبهشت, 1404
هوش مصنوعی
تکنولوژی

هوش مصنوعی، تهدیدی جدی برای آینده شغلی!

7 اردیبهشت, 1404
فناوری‌های ساختمان‌های هوشمند
تکنولوژی

تحول خدمات نظافت با فناوری‌های ساختمان‌های هوشمند

1 اردیبهشت, 1404
نظافت هوشمند
تکنولوژی

نظافت هوشمند: از ربات‌ها تا فناوری‌های پنهان / آینده پاکیزگی در دستان تکنولوژی!

30 فروردین, 1404
انسان‌ها به هوش مصنوعی هشدار دادند
تکنولوژی

تأثیرات منفی هوش مصنوعی بر مهارت‌های انسانی

24 فروردین, 1404
پلاستیک
تکنولوژی

کشف آنزیمی که پلاستیک‌ها را تجزیه می‌کند!

21 اسفند, 1403

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کارخانه تمیزتر، محصول بهتر / گفت‌وگوی اختصاصی با مهندس اشکان بهرامی، فعال در حوزه صادرات محصولات فولادی

اشکان بهرامی

کارخانه تمیزتر، محصول بهتر / گفت‌وگوی اختصاصی با مهندس اشکان بهرامی، فعال در حوزه صادرات محصولات فولادی

توسط حورا رضایی
17 اردیبهشت, 1404
0

دست‌های آلوده؛ قاتلان خاموشی که هر روز با آن‌ها زندگی می‌کنیم / گفت‌و‌گو با دکتر محمد علی نیلفروش‌زاده، عضو انجمن متخصصان پوست

دست‌های آلوده

دست‌های آلوده؛ قاتلان خاموشی که هر روز با آن‌ها زندگی می‌کنیم!

توسط حورا رضایی
16 اردیبهشت, 1404
0

نظافت کانال‌های هوا با تکنولوژی رباتیک پیشرفته

تمیزکاری کانال‌های هوا

تمیزکاری کانال‌های هوا با تکنولوژی رباتیک پیشرفته

توسط حورا رضایی
15 اردیبهشت, 1404
0

مدیریت زمان حرفه‌ای برای مدیران پروژه پرمشغله

مدیریت زمان

مدیریت زمان حرفه‌ای برای مدیران پروژه پرمشغله

توسط حورا رضایی
14 اردیبهشت, 1404
0

استفاده پنهانی از هوش مصنوعی؛ راهکار کارمندان برای حفظ موقعیت شغلی

استفاده پنهانی از هوش مصنوعی؛ راهکار کارمندان برای عقب‌نماندن

استفاده پنهانی از هوش مصنوعی؛ راهکار کارمندان برای عقب‌نماندن

توسط حورا رضایی
13 اردیبهشت, 1404
0

تأثیر رژیم غذایی ناسالم بر مغز

رژیم غذایی ناسالم

تأثیر رژیم غذایی ناسالم بر مغز

توسط حورا رضایی
8 اردیبهشت, 1404
0

ساخت‌وساز پایدار در هند: تمرکز بر نظافت و بهداشت

تمرکز بر نظافت و بهداشت

ساخت‌وساز پایدار در هند: تمرکز بر نظافت و بهداشت

توسط حورا رضایی
8 اردیبهشت, 1404
0

بررسی نقش پهپادها در ارتقای ایمنی محل کار / گفت‌وگو با تیم الدریج، رئیس جهانی ایمنی و بهداشت در JLL (شرکت جهانی مدیریت پروژه‌های ساختمانی)

بررسی نقش پهپادها در ارتقای ایمنی محل کار در گفت و گو با تیم الدریج

بررسی نقش پهپادها در ارتقای ایمنی محل کار در گفت و گو با تیم الدریج

توسط احمد شاهوند
8 اردیبهشت, 1404
0

روز جهانی طراحی و گرافیک؛ گرامیداشت هنری که جهان را زیباتر می‌کند

روز جهانی طراحی و گرافیک

روز جهانی طراحی و گرافیک؛ گرامیداشت هنری که جهان را زیباتر می‌کند

توسط حورا رضایی
7 اردیبهشت, 1404
0

هوش مصنوعی، تهدیدی جدی برای آینده شغلی!

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی، تهدیدی جدی برای آینده شغلی!

توسط حورا رضایی
7 اردیبهشت, 1404
0
پست‌ بعدی
محسن تنباکویی مدیرعامل شرکت MTCO

به امید روزی که برند ایرانی در دنیا بدرخشد... / گفت‌وگو با مدیرعامل شرکت MTCO

سخنی با شما
در کشور عزیزمان ایران فقدان یک مجله نظافتی به زبان فارسی که آگاهی‌های عمومی جامعه ایرانی را در این زمینه ارتقا دهد، همواره احساس می شد. از این روی تیم نشریه «ویکی کلین» همراه با جمعی از متخصصان فعال در این حوزه بر آن شد تا نشریه علمی جدیدی را به جمع مطبوعات فارسی زبان اضافه کند. هدف اصلی این مجموعه به انجام رساندن وظیفه مهم آگاهی دادن به فارسی زبانان و ایرانیانی است که مشتاق دانستن مطالب تازه در زمینه‌های نظافت، بهداشت و سلامت هستند و امید است اطلاعات مفید و تازه‌ای را در اختیار خوانندگان خود قرار دهد.

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • تماس با ما
  • آرشیو مجله های ویکی کلین
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تبلیغات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • آرشیو مجله های ویکی کلین
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تبلیغات
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مطالب
    • ابزارهای نظافتی
    • تکنولوژی
    • گفت‌وگو
    • مدیریت
    • نظافت صنعتی
    • نظافت عمومی
  • صفحه اصلی
  • مجلات
  • گالری تصاویر
  • ویدئو
  • نویسندگان
  • درباره ما
  • تماس با ما

© 2023 - تمامی حقوق برای سایت ویکی کلین محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید